Kadotip: koop een massage verwenbon.
conny.vannevel@gmail.com | GSM 0499 20 22 86

Geniet van de weldaad van
biologische jojoba-olie
in combinatie met
een aangepaste
etherische olie.


Voel je gedragen...!


boek een massage

Eventjes wegdromen, onthaasten en ontspannen?

Gezicht, hoofdhuid,
nek- en schouders


ontdek meer

Rug-, nek
en schouders


ontdek meer

HOTSTONE
Rug-, nek- en schouders


ontdek meer

ONTSPANNENDE
lichaamsmassage


ontdek meer

ANTI-STRESS
lichaamsmassage


ontdek meer

ONTSPANNENDE massage
+ HOTSTONE RUG


ontdek meer

FELT SENSE
MASSAGE


ontdek meer

DEEP-TISSUE
MASSAGE


ontdek meer

MOBILISERENDE
STOELMASSAGE


ontdek meer

Eventjes wegdromen, onthaasten en ontspannen?

Gezicht, hoofdhuid, nek en schoudermassage

Ervaar de wonderbaarlijke werking van deze aanrakingen op de vele spieren van je gezicht. Specifieke massagetechnieken zorgen voor een ultieme ontspanning van je schouders tot je kruin. We toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht.


30 min / € 35boek deze massage
Rug, nek en schouders

Dieptemassage met aandacht voor stress gerelateerde klachten of pijn. Met langzame en stevige druk wordt er op het onderhuids bindweefsel, de spieren en de zenuwbanen gewerkt. Klanten ervaren deze massage als pijnreducerend, alsof er een last van hun schouders valt.


50 min / € 55boek deze massage
Hot stone rug, nek en schoudermassage

De rug, nek en schouders worden gemasseerd met warme Basalt-stenen in combinatie met manuele massage. De warmte dringt heel diep in het spierweefsel en stimuleert de bloedcirculatie. Klanten ervaren deze massage als een weldaad voor gespannen spieren.


45 min / € 55boek deze massage
Ontspannende massage

Relaxmassage van het volledige lichaam. Een ideale manier om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. Een ontspannende massage heeft een positief effect op de bloeddruk, de hartslag, stress en spierspanningen,… Tip: Dit is eerder een zachte massage en wordt veel gevraagd als eerste kennismaking met massage. Klanten ervaren deze massage als een rustgevend moment om even uit de drukte van elke dag te ontsnappen.


60 min / € 65boek deze massage
Anti-stress lichaamsmassage

Relaxmassage van het volledige lichaam met uitgebreide aandacht voor de rug, nek en schouders.
 Tip: Je kan deze massage ook boeken voor anderhalf uur. Klanten ervaren deze massage als pijnverlichtend bij spierspanningen.


75 min / € 7090 min / € 80boek deze massage
Ontspannende lichaamsmassage + hotstone rug, nek en schouders

Ontspannende lichaamsmassage waarbij de rug, nek en schouders worden behandeld met warme Basalt-stenen. Door de warmte gaan de rug-, nek- en schouderspieren zich meer ontspannen en kan er dieper gemasseerd worden om spierspanningen te behandelen. Tip: Je kan deze massage ook boeken voor anderhalf uur waarbij er met de warme stenen ook op de benen, armen, buik en voeten gemasseerd wordt. Klanten ervaren deze massage als een zalig ontspannen effect van de warme stenen op de spieren dat nog lang nagevoeld wordt.


75 min / € 8090 min / € 95boek deze massage
Felt Sense massage

Een zachte massage met langzame massagetechnieken en lange effleurages. Deze massage heeft een therapeutisch doel om dichter bij jezelf te komen. Het is een ideale massage voor hooggevoelige personen of voor wie moeilijk rust in zijn/haar hoofd vindt. Klanten ervaren deze massage als “helend en bevrijdend bij emotionele onbalans en rustgevend bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen om dichter bij hun voelen te komen en minder in hun hoofd te zitten.


90 min / € 90boek deze massage
Deep-tissue massage

Door een repetitieve houding (bvb op je werk) zal het bindweefsel (de beschermende verbinding tussen je spieren, gewrichten, botten en organen) verkleven en harder worden. Hierdoor is er een verminderde doorbloeding en dus minder zuurstoftransport. Je voelt typische spanningsklachten in die gebieden die ‘vast’ komen te zitten. Bij deze pijn reducerende massage wordt er stevig en diep gewerkt op de spieren en het bindweefsel.
Je zult achteraf gegarandeerd een gevoel van verlichting en een betere doorstroming van je energie in chronisch gespannen zones ervaren.


75 min / € 90boek deze massage
Mobiliserende stoelmassage

Deze mobiliserende massage wordt gegeven bovenop de kledij. Terwijl je op een speciaal hiervoor ontworpen ergonomische stoel zit wordt er gewerkt op de flexibiliteit van jouw spieren en gewrichten. Deze massage verbetert de bewegingsvrijheid. Gespannen huidzones worden losser gemaakt door een langzame druk en stretching van het weefsel.


20 min / € 20boek deze massage

Als erkend massagetherapeut werk ik volgens de deontologische code van de beroepsvereniging ‘Belgische Massage Federatie’. Alle behandelingen berusten op het beroepsgeheim. De massages zijn niet erotisch en geschikt voor mannen en vrouwen.

2024 © FeltSense - Ond.nr. 0811.411.433
website door Pencill i.s.m. Felt Sense