Tip: schenk een cadeaubon voor een onvergetelijke ervaring bij Felt Sense.

Geniet van de weldaad van
biologische jojoba-
en amandelolie

in combinatie met
aromatherapie.


Voel je gedragen...!


boek een massage

Eventjes wegdromen, onthaasten en ontspannen?

Gezicht, hoofdhuid,
nek- en schouders


ontdek meer

Rug-, nek
en schouders


ontdek meer

HOTSTONE
Rug-, nek- en schouders


ontdek meer

RELAX
(DEELZONE) MASSAGE


ontdek meer

ANTI-STRESS
LICHAAMSMASSAGE


ontdek meer

HOTSTONE
LICHAAMSMASSAGE


ontdek meer

FELT SENSE
LICHAAMSMASSAGE


ontdek meer

THERAPEUTISCHE
RUGMASSAGE


ontdek meer

INFRAROOD
THERAPIE


ontdek meer

Eventjes wegdromen, onthaasten en ontspannen?

Gezicht, hoofdhuid, nek en schoudermassage

Ervaar de wonderbaarlijke werking van deze aanrakingen op de vele spieren van je gezicht. Specifieke massagetechnieken zorgen voor een ultieme ontspanning van je schouders tot je kruin. We toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht.


30 min / € 35boek deze massage
Rug, nek en schouders

Ontspannende massage met aandacht voor het loslaten van spanning en stress.
Met langzame massagetechnieken wordt er gewerkt op totale spierontspanning van rug, nek en schouders in combinatie met infrarood therapie.
Klanten ervaren deze massage als verlichtend voor gespannen spieren.


30 min / € 40boek deze massage
Hotstone rug, nek en schouders

De rug, nek en schouders worden gemasseerd met warme Basalt-stenen in combinatie met manuele massage en infrarood therapie. De warmte dringt heel diep in het spierweefsel en stimuleert de bloedcirculatie. Klanten ervaren deze massage als een warme, diepe weldaad voor gespannen spieren.


45 min / € 55boek deze massage
Relax (deelzone)massage

De relaxmassage wordt veel gevraagd als eerste kennismaking met massage. Het doel is om jouw lichaam en geest terug te leren ontspannen via aanraking. Vaak ervaren we een zodanige druk in het dagelijks leven met als gevolg dat onze spieren altijd gespannen zijn. We voelen het verschil niet meer tussen spanning en ontspanning. Je kiest zelf welke deelzones gemasseerd worden (geen erotische massage!): bvb. ‘achterkant lichaam’ of ‘voorkant lichaam’ of ‘rug, nek, schouders, hoofdhuid, gezicht en armen’.
Klanten ervaren deze massage als een rustmomentje in een wereld waar alles altijd maar beter en sneller moet.


60 min / € 65boek deze massage
Anti-stress lichaamsmassage

Relaxmassage van het volledige lichaam met uitgebreide aandacht voor de rug, nek en schouders. Een anti-stress massage heeft een positief effect op de bloeddruk, de hartslag, stress en spierspanningen. Bij de start van de massage bepalen we samen hoe stevig je de druk van de massage wenst en voor welke zones je meer aandacht wenst. De anti-stress lichaamsmassage wordt gegeven in combinatie met infrarood therapie op een verwarmde massagetafel.
Klanten ervaren deze massage als pijnverlichtend bij spierspanningen en voelen zich nadien helemaal herboren en vol nieuwe energie.


75 min / € 8090 min / € 90boek deze massage
Hotstone lichaamsmassage

Ontspannende lichaamsmassage waarbij er met warme Basalt-stenen gemasseerd wordt. Deze massage wordt gegeven in combinatie met infrarood therapie op een verwarmde massagetafel. Door de warmte gaan de spieren zich meer ontspannen en kan er dieper manueel gemasseerd worden om specifieke spierspanningen en pijnklachten te behandelen.
Klanten ervaren deze massage als een zalig ontspannend effect van de warme stenen op de spieren dat nog lang nagevoeld wordt.


75 min / € 8590 min / € 95boek deze massage
Felt Sense lichaamsmassage

Een zachte therapeutische massage met langzame massagetechnieken en lange effleurages. Mijn handen nemen je graag mee op reis naar het innerlijk voelen, voorbij alle woorden, met een diep helende werking op lichaam en geest. Het is een ideale massage voor hooggevoelige personen of voor wie moeilijk innerlijke rust vindt.
Klanten ervaren deze massage als “helend en verzachtend” bij emotionele onbalans en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.


90 min / € 95boek deze massage
Therapeutische rugmassage

Door een repetitieve houding (bvb op je werk) zal het bindweefsel (de beschermende verbinding tussen je spieren, gewrichten, botten en organen) verkleven en harder worden. Hierdoor is er een verminderde doorbloeding en dus minder zuurstoftransport. Je voelt typische spanningsklachten in die gebieden die ‘vast’ komen te zitten. Bij deze pijn reducerende massage wordt er therapeutisch gewerkt in combinatie met infrarood. Ik bepaal op het moment zelf welke techniek ik gebruik (met of zonder olie) waardoor deze massage uniek en op jouw maat is. De massage kan gericht zijn op pijnpunten op de spieren, het bindweefsel, de zenuwbanen of specifieke organen.
Klanten ervaren achteraf een gevoel van verlichting, alsook een betere doorstroming van hun energie in chronisch gespannen zones.


45 min / € 55boek deze massage
INFRAROODDEKEN en gezichtsmassage

De therapeutische warmtestralen van dit infrarooddeken dringen diep door in de spieren waardoor deze beter ontspannen. De bloedcirculatie verbetert, de stofwisseling wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Ideaal voor mensen met spierpijn, fibromyalgie, artrose, reuma, gewrichtspijn of gewoon om in een zalige warmte even tot rust te komen en je hoofd helemaal leeg te maken.
Klanten voelen zich na 30 minuten zowel lichamelijk als geestelijk herboren. Zalig genieten in combinatie met een gezichts- en hoofdhuidmassage.


30 min / € 40boek deze massage

Als erkend massagetherapeut werk ik volgens de deontologische code van de beroepsvereniging ‘Belgische Massage Federatie’. Alle behandelingen berusten op het beroepsgeheim. De massages zijn niet erotisch en geschikt voor mannen en vrouwen.

2024 © FeltSense - Ond.nr. 0811.411.433
website door Pencill i.s.m. Felt Sense