Kadotip: koop een massage verwenbon.
conny.vannevel@gmail.com | GSM 0499 20 22 86

Als gezondheidstherapeut help ik je graag
op weg om jouw klachten
in een breder perspectief te bekijken
en de oorzaken stap voor stap
aan te pakken zodat je terug
in evenwicht komt.


maak een afspraak

Op zoek naar natuurlijke gezondheidsbegeleiding?

gesprekstherapie


De eerste consultatie begint met een gerichte vraagstelling over jouw actuele emotionele en/of fysieke klachten. De informatie uit de anamnese wordt omgezet in een behandelingsplan met het oog op specifieke en haalbare doelen. Het verwoorden en bespreken van jouw problemen geeft inzicht in jouw denken en handelen. Dit is belangrijk voor de verwerking van moeilijke thema’s in jouw leven. Therapeutische gesprekken binnen een vertrouwd kader bij Felt Sense berusten steeds op het beroepsgeheim. Je krijgt concrete adviezen om mee aan de slag te gaan.

fytotherapie


Kruiden hebben een heel krachtige werking bij de behandeling en het voorkomen van gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld allergieën, ontstekingen, luchtwegeninfecties, gewrichtsproblemen, maag- en darmklachten, te hoge cholesterol, vermoeidheid, migraine, hartkloppingen, urineweginfecties, vochtophoping,…
Omdat ieder mens en iedere klacht uniek is, wordt de behandeling met kruiden steeds afgestemd op jouw persoonlijke acute of chronische klachten en/of ziekteverschijnselen.

bachbloesems


De Bachbloesem Remedies bestaan uit 38 zorgvuldig gekozen tincturen en één Rescue Remedy. Ze bieden ondersteuning bij specifieke gemoedstoestanden zoals o.a. verdriet, angst, onzekerheid of overbezorgdheid. Aan de hand van een gesprek bepaal ik welke remedie voor jou van toepassing is. De bachbloesems kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Ze bevorderen veranderingen in het bewustzijn en herstellen de disharmonie in jouw emoties.

voedingsadvies


Mijn doel is om mensen aan te zetten tot een gezonde levensstijl door volwaardige voeding, een positieve levenshouding en voldoende beweging. Samen met jou maak ik een voedingstherapieplan op. Je krijgt inzicht in jouw eetpatroon en leert dit koppelen aan jouw specifieke klachten.

iriscopie


De ogen zijn de spiegels van de ziel. Via een irisdiagnose kan ik vaststellen wat jouw genetische aanleg is voor bepaalde klachten. Je krijgt een persoonlijk adviesplan. Het oog vertelt in hoeverre de aanleg voor klachten zich reeds ontwikkeld heeft en welke organen aandacht nodig hebben. Er worden geen ‘ziektes’ afgelezen maar wel oorzaken van het ontstaan van een ontregeling van bepaalde lichaamsfuncties.

lichaamswerk:
holistic pulsing


Bij een Holistic Pulsing sessie lig je gekleed op de massagetafel. Je lichaam wordt op jouw specifiek ritme in beweging gebracht door wiegen, schudden en stretchen. Een reis binnenin jezelf waarbij je jouw ‘denken’ even stil legt om heel bewust ‘in je lijf’ aanwezig te zijn. Onbewuste emoties krijgen via ‘focussen’ de nodige aandacht waardoor jouw mentaal welzijn evenwichtiger wordt. Eveneens een aanrader voor hoog sensitieve personen en een heerlijke manier om te ontspannen.

lichaamswerk:
lymfedrainage


Bij deze massagetechniek (Dr. Vodder) wordt een zachte, spiraalvormige druk volgens een specifiek ritme uitgeoefend op het lymfestelsel. Dit heeft een gunstig effect op het afvoeren van afvalstoffen. Het is een ideale aanvulling op de reguliere geneeskunde bij ingrijpende ziekteprocessen. Ook bij tal van klachten zoals hoofdpijn, sinusitis, constipatie, bloedcirculatiestoornissen, spierletsels, vochtophoping biedt lymfedrainage een zachte ondersteuning.

lichaamswerk:
dermasegmentale
reflexologie (DSR)


Deze behandeling is gebaseerd op de beginselen van de neurologie, embryologie en huidsegmenten. Het is een krachtige manuele drukpunt behandelmethode die enkel door erkende gezondheidstherapeuten uitgevoerd wordt en waarbij geen olie gebruikt wordt.
 Via DSR wordt er gewerkt op de huidzones die verbonden zijn met het ruggenmerg en via het zenuwstelsel met de organen. Het is een effectieve behandelmethode om pijn en spanning te verlichten.

Prijs: € 55 / sessie


Spreekt mijn manier van werken jou aan?


boek een afspraak

Gezondheidstherapeut is een geregistreerde en wettelijk erkende beschermde beroepstitel.
Als gediplomeerd gezondheidstherapeut (4-jarige opleiding) onderscheid ik mij
van vage beroepstitels binnen de alternatieve gezondheidszorg.
Ik werk complementair aan de reguliere geneeskunde en houd altijd rekening
met uw medische gegevens en diagnose door uw behandelend arts.
Ik ben niet bevoegd om medische handelingen en diagnoses te doen.
Meer info over de opleiding.

2019 © FeltSense - Ond.nr. 0811.411.433
website door Pencill i.s.m. Felt Sense